Onze visie

Escaldascholen staat voor openbaar en toegankelijk onderwijs. We zijn er voor alle kinderen in de regio. Samen met ouders en alle regionale partijen die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen werken we aan optimale ontwikkeling van leerlingen en personeel. Zo blijven we de best haalbare kwaliteit in onderwijs en opvang bieden.

Ieder kind wordt bij ons herkend, erkend en gekend. Als ouder mag u er zeker van zijn dat uw kind zich bij ons veilig en vertrouwd voelt. Onze belofte aan elk kind is dat het zich veilig en gezien voelt. Daardoor kan het zich in vertrouwen ontwikkelen. Kinderen leren veel, op allerlei vlakken en op verschillende manieren. Bovendien mogen ze leren op een manier die het best bij hen past. Kinderen kunnen hun eigen krachten en talenten ontdekken én benutten om zo het beste uit zichzelf te halen. Zo krijgen ze een stevig fundament voor hun toekomst.

Onze scholen zijn een zichtbaar onderdeel in de omgeving en de samenleving, die immers ook de plek is waar uw kinderen opgroeien. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar bieden wij een ononderbroken ontwikkeling samen met Kinderopvang en voortgezet onderwijs.

Als organisatie vinden we transparantie en zorgvuldig bestuur essentieel. We volgen hier in de Code Goed Bestuur.

Meer weten over onze visie en missie? Lees hier ons Koersplan (PDF)
Of bekijk onze waaier (PDF)